Waxing

 

Waxen is een populaire manier om (ongewenst) lichaamshaar te verwijderen. Deze behandeling is toe te passen op elk typen huid. Ook gevoelig en/of allergische huid kan behandeld worden. Uiteraard gebeuren de wax behandelingen uitermate hygiënisch. Bij Waxoff heb je keuze uit twee verschillende soorten wax: Hot Wax en Strip Wax.

Hotwax

Onze Hot Wax wordt verwarmd waardoor de wax smelt tot een vloeibare substantie. Nadat de huid is gereinigd en ingesmeerd met olie, wordt de wax met een houten spatel aangebracht. Hierna koelt de wax af en klemt de wax zich om de haartjes heen. Hierna wordt de wax in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid wederom goed gereinigd voor een optimaal resultaat. Hot Wax wordt voornamelijk gebruikt bij de kleinere oppervlaktes, zoals de oksels, de bovenlip, de neus, de wenkbrauwen, de oren en de schaamstreek.


Stripwax

Stripwax

Hotwax

Hotwax

Stripwax

Bij behandelingen van de grotere oppervlakten (borst, armen, rug, benen ) gaat de voorkeur uit naar Strip Wax. Deze wax is vloeibaarder dan Hot Wax. Deze wax wordt ook van tevoren opgewarmd. In plaats van met een houten spatel, wordt deze wax met een metalen spatel over de huid uitgesmeerd. Vervolgens neemt de strip, die op de wax wordt aangedrukt, alle haartjes mee.


 

Gratis advies

 

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

 

Advies formulier

 
Naam *
Naam