Wat zijn injectables?

 

Als u graag vollere lippen wilt of zich al jaren stoort aan uw fronsrimpel zijn injectables wellicht dé oplossing voor u. Injectables is de Engelse vertaling en verzamelnaam voor middelen die met een naald worden geïnjecteerd zoals Botulinetoxine en ‘fillers’. Met deze relatief eenvoudige ingreep kunt u grote resultaten bereiken. Een klein accent in uw gezicht kan er wellicht voor zorgen dat u veel meer zelfvertrouwen heeft. U bent immers zo mooi als u zich voelt.


Ook bij een kleine ingreep zoals een filler kijken we niet alleen naar de lokale behandeling van een lijntje of rimpel, maar naar uw gezicht en lichaam als geheel. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en stellen samen met u een behandelplan op. In dit behandelplan wordt duidelijk op welke kenmerken u de nadruk wilt leggen en aan de hand van welke ingrepen we uw natuurlijke schoonheid gaan laten floreren.

A21I4868.jpg
 

GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.