Voorhoofdrimpel

 

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale liggende rimpels op het voorhoofd. Deze horizontale rimpels ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen, bijvoorbeeld als u verbaasd kijkt, in medische termen wordt het ook wel musculus frontalis genoemd. Of u te maken heeft met fijne oppervlakkige lijntjes of diepere lijnen hangt af van uw huidtype.

Hoe werkt de behandeling voor de voorhoofdrimpels?

Tijdens uw adviesgesprek zal onze arts samen met u kijken naar uw gezicht en adviseren wat voor u een geschikte behandeling is. Omdat voorhoofdrimpels meer tot uiting komen bij het aanspannen van de voorhoofdspier, is een behandeling met botuline toxine de juiste oplossing. Na deze behandeling kan de spier minder makkelijk de wenkbrauw optrekken, waardoor er geen rimpels meer ontstaan. In sommige gevallen wanneer de rimpels al wat dieper zijn, is het mogelijk om de rimpels oppervlakkig op te vullen door middel van een filler.


Hoe lang geeft een wenkbrauwlift resultaat?

Als de spiertjes zijn ingespoten met Botuline Toxine, is het eindresultaat nog niet direct zichtbaar. In een periode van twee dagen tot twee weken zal de spier geleidelijk aan immobiel worden en de aanspanning verminderen. De duur van het resultaat van de behandeling is ongeveer drie tot vier maanden.

GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam