ARTZ HEALTH MAN OF VROUW

 

Man

Naast de overige testen, voeren wij bij de man standaard een meting van de PSA-waarde uit. Deze bepaalt of er afwijkingen zijn aan de prostaat. Ook kijken we naar de mogelijkheid van spieropbouw door het meten van DHEA-S, testosteron en insuline.

Vrouw

Naast de overige testen, meten wij bij de vrouw de waarde van vitamine B6 in het bloed. Een tekort kan onder andere zorgen voor PMS klachten, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, slaapstoornissen en hoofdpijn. Tenslotte onderzoeken we de verhouding Oestradiol/Progesteron in het bloed. Deze waarde kan onder andere duidelijkheid geven over PMS klachten, onvruchtbaarheid en ernstige menopauze problemen. Wanneer de klachten wijzen op een (beginnende) burn-out, testen we uw Cortisol waarde in een 24 uurs urinetest.

Tenslotte onderzoeken we de verhouding Oestradiol/Progesteron in het bloed. Deze waarde kan onder andere duidelijkheid geven over PMS klachten, onvruchtbaarheid en ernstige menopauze problemen.

Wanneer de klachten wijzen op een (beginnende) burn-out, testen we de Cortisol in een 24 uurs urine test.

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Adviesformulier

Naam *
Naam