ARTZ HEALTH VOEDSELINTOLERANTIE

 

Heeft u vage of langdurige klachten/symptomen die niet weg gaan? Of heeft u bijvoorbeeld al jaren last van acne, migraine, vermoeidheid of gewichtstoename of -afname? Dan kan mogelijk een voedselintolerantie de oorzaak zijn. Een voedselintolerantie blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen. De klachten die veroorzaakt worden door voedsel waar u gevoelig voor bent kunnen bijvoorbeeld zijn: maag en darmklachten, hoofdpijn, overgewicht, vermoeidheid en huidziekten.


Met de voedselintolerantie test kunt u ontdekken of een voedselintolerantie de oorzaak is van uw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselintolerantie test de stofjes in het voedsel waar u gevoelig voor bent. U kunt kiezen uit twee voedselintolerantie testen:

  1. De screen+ meet de 44 meest voorkomende voedingsmiddelen

  2. De basic meet 90 belangrijke voedingsmiddelen

Voorbereiding

Voor dit onderzoek vragen wij u om 2 uur voor de bloedafname niks te eten of te drinken, behalve water.


Om een betrouwbaar resultaat te garanderen raden we aan om geen dieet te volgen voordat u de ImuPro test laat doen. Indien u last heeft van allergieën en overgevoeligheden overlegt u dit voor behandeling met de arts. Voedselallergenen die al enkele maanden worden vermeden worden in de test mogelijk niet aangetoond.

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Advies formulier

Naam *
Naam