Traangoot behandeling

 

Naarmate we ouder worden verliest de huid volume, dit geldt ook voor het gebied rondom de ogen. De traangoot loopt vanaf de bovenkant van uw neus richting de ogen en ontstaat gewoonlijk door de jaren heen. Ook kan het lijken of de huid hier een grauwe en blauwe kleur krijgt. Dit komt omdat de huid dunner wordt en de onderliggende bloedvaten zichtbaarder worden. De traangoot, het volumeverlies en eventuele blauwe verkleuring geven een vermoeide indruk.

Hoe werkt een traangoot behandeling?

Door middel van een filler behandeling geven we de huid volume, waardoor ook schaduwen verminderen en krijgt u een frissere uitstraling. Door middel van plaatselijke injecties middels een naald of een canule wordt de filler subtiel in de huid geïnjecteerd. Door het opvullen van de traangootjes vermindert de schaduw, waardoor donkere kringen, wallen en verkleuring verdwijnen of minder opvallend worden.

Hoe lang geeft deze behandeling resultaat?

Deze behandeling geeft direct resultaat en blijft zes tot negen maanden optimaal, hierna kan een eventuele touch up voldoende zijn.


GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam