TATOEAGE VERWIJDEREN

GESPREIDE BETALING MOGELIJK VANAF 50,- PER MAAND

 

Stoort u zich al jaren aan een oude of lelijk gezette tatoeage? Bij Artz Medical kunt u deze tatoeage eenvoudig laten verwijderen met onze Picocare 450 laser. Wij kunnen alle kleuren en huidtypes behandelen. Deze innovatieve laser is twee tot drie keer sneller dan de lasers die tot nu toe werden gebruikt. Hierdoor zijn minder behandelingen nodig en dat scheelt in uw portemonnee.

Hoe werkt het verwijderen van een tatoeage met de Picocare laser?

De Picolaser produceert een lichtpuls in een picoseconde, wat vele malen korter is dan een nanoseconde zoals bij een Q-switch laser. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inkt pigmenten worden vergruisd in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door uw lichaam afgevoerd.

De belangrijkste eigenschap van deze laser is de golflengte. Dit bepaalt namelijk de kleur van het laserlicht en hoe goed dit licht door de inkt van de tatoeage wordt geabsorbeerd. Om tatoeages, bestaande uit meerdere kleuren, goed te kunnen behandelen maakt de Picocare gebruik van meerdere golflengtes (meerdere kleuren laserlicht). De Picocare laser heeft als enige een drievoudige golflengte van 1064nm, 785nm en 532nm, waardoor alle kleuren inkt zeer effectief kunnen worden verwijderd.

Bij het behandelen van donkere kleuren is de Picocare laser het minst agressief, waardoor de laser ook zeer geschikt is voor het behandelen van donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken na de behandeling.

Een tatoeage is opgebouwd uit verschillende lagen inkt. De laser dringt diep in deze lagen door. Na elke behandeling breekt een inktlaag af totdat de volledige tatoeage is verwijderd.

Terwijl de inkt van de tatoeage het laserlicht opneemt, wordt het razendsnel omgezet in warmte. De stofdeeltjes in het lichaam worden opgeruimd en afgevoerd, dit duurt ongeveer 10 weken.

Bij het behandelen van donkere kleuren is de Picocare laser het minst agressief, waardoor de laser ook zeer geschikt is voor het behandelen van donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken na de behandeling.

Is het verwijderen van een tatoeage volledig pijnloos?

Een tatoeage laten zetten is pijnlijker dan een tatoeage laten verwijderen. Dit geldt alleen als u de tatoeage laat laseren met onze Picolaser, een Q-switched laser is pijnlijker. Voordat u wordt behandeld verdoven wij het gebied waar de tatoeage zich bevindt, verder wordt uw tatoeage ook goed gekoeld. Ook kunnen wij tussen de behandeling door de tatoeage koelen voor een zo pijnloos mogelijke behandeling.

Screen Shot 2018-09-13 at 09.51.50.png


Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen verschilt per patiënt en tatoeage. Voor een eenvoudige en wat kleinere  tatoeage zijn gemiddeld een tot drie behandelingen nodig, voor een wat grotere komt u gemiddeld drie tot zes keer bij ons terug.

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

 

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam