Skinbooster

 

Wilt u uw huid weer laten stralen? Dan is een Skinbooster echt iets voor u. Skinboosters maken gebruik van de wetenschappelijke bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur wat is ge-crosslinked. Hierdoor is de werking vele malen langer dan bij de non-crosslinked skinboosters. Artz Medical maakt gebruik van de Skinboosters omdat ze uw huid zichtbaar verjongen en langdurig hydrateren. Daarnaast wordt met deze behandeling de elasticiteit van de huid herstelt en krijgt uw huid een verfijnde structuur.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die iedere 48 uur van nature in het menselijk lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur zorgt bovendien voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit kan leiden tot een droge en/of doffe huid.

Voor wie zijn de behandelingen met de Skinbooster geschikt?


De Skinbooster is een veelzijdig product, dat geschikt is voor zowel vrouwen als mannen met verschillende huidtypes. Een skinbooster behandeling kan zowel voor mensen met een jongere als een wat verouderde huid heel effectief zijn. Indien u uw huidstructuur wilt verbeteren bij een beschadigde huid door de zon of acne littekens is een skinbooster behandeling heel geschikt. Voor optimaal resultaat raden wij soms aan om een skinbooster behandeling te combineren met een Picocare laserbehandeling.

Voor de behandeling

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen met u uw wensen en verwachtingen. Ook worden algemene en medische vragen gesteld en krijgt u van de arts uitleg over het verloop van de behandeling. We geven u een voorbeeld van de te verwachten resultaten en vertellen u over de eventuele risico’s. Tijdens het intakegesprek worden alle alternatieve behandelingen zoals fillers, botox of laserbehandelingen besproken zodat u een goede keuze maakt.

De behandeling

Met behulp van een dunne naald wordt een kleine hoeveelheid in de huid geïnjecteerd. U kunt zelf beslissen of u de behandeling met of zonder verdoving wilt ondergaan. Een skinbooster geeft een ander effect dan botox of fillers. Bij een Skinbooster wordt de huid van binnenuit verzorgd. Voor het beste resultaat adviseren onze cosmetisch artsen te starten met drie behandelingen. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft om het gewenste effect te bereiken is afhankelijk van uw huid.

Toepassing Skinboosters

Een skinbooster wordt veelal toegepast voor het realiseren van een soepele en gladde huid, het herstellen van de hydrobalans, de vermindering van littekens (veroorzaakt door acne en zonbeschadiging), het langdurig hydrateren van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en oneffenheden. De te behandelende gebieden zijn voornamelijk het gezicht, lippen, handen, hals en decolleté.

Na de behandeling

Een skinbooster heeft een langdurig effect van ongeveer 12 maanden. Om het best mogelijke resultaat te bereiken raden wij altijd aan de eerste week na behandeling zonnestraling te vermijden. Daarnaast wordt een bezoek aan een sauna of zonnebank in de eerste week afgeraden. Indien u regelmatig een schoonheidsbehandeling ondergaat kunt u daar na een behandeling met de skinbooster het beste twee weken mee wachten.

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Advies formulier

Name *
Name