Rokerslijntjes

 

Rokerslijntjes ook wel de rimpels boven de lip zijn voor veel mensen erg storend. Hoewel de naam suggereert dat roken de oorzaak is, hebben ook veel niet-rokers last van deze storende lijntje. Bijna iedereen krijgt er door volumeverlies mee te maken.

Hoe werkt de behandeling van de rokerslijntjes?

De rokerslijntjes worden voornamelijk met fillers behandeld wanneer er een groot volumeverlies is en met Botuline toxine wanneer de lijntjes nog minimaal zijn. Een behandeling van de rimpeltjes op uw bovenlip neemt maximaal een half uur in beslag. Met een hele dunne naald injecteert onze arts de vloeistof voorzichtig onder uw huid. Dankzij de lidocaïne die onze fillers bevatten zult u hier nauwelijks iets van voelen. Na de behandeling kunt u last hebben van een lichte zwelling, dit kunt u verminderen door het behandelde gebied goed te koelen.

Hoe lang blijft het resultaat van de behandeling van de rokerslijntjes?

Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar. De lijntjes zijn verdwenen en de huid boven uw lip is gladder. Het resultaat zal zes tot twaalf maanden aanhouden.

GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam