PIGMENTATIE

GESPREIDE BETALING MOGELIJK VANAF 50,- PER MAAND

Wat voor pigmentvlekken kunnen wij voor u verwijderen?

  • Cafe au lait-vlekken, lentigo solaris en ouderdomsvlekken

  • Uniek in Nederland Picocare 450 laser

  • Minder behandelingen voor een beter resultaat

  • Speciaal voor een mooie egale huid

Last van ouderdomsvlekjes in het gezicht of op het lichaam? Vaak vinden we ze niet mooi en zijn we ze liever kwijt dan rijk. Nu kunt u in de weer met camouflerende crèmes en poeders, maar het liefst bent u er voorgoed vanaf. Door UV-straling van onder meer de zon en de zonnebank wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Ook irritatie en hormonale schommelingen zijn oorzaken van pigmentvlekken. Het grootste deel kunnen we goed behandelen. Moedervlekken behandelen we niet vanwege het risico op melanomen. 

Pigmentcellen maken pigment aan, ook wel verkleuringen van de huid. In de onderste laag van de opperhuid bevinden zich deze pigmentcellen. Gelukkig is er goed nieuws; pigmentatie is goed te behandelen met de Picocare 450 laser. Verder is het eenvoudig als de pigmentvlekken zich in de bovenste huidlaag bevinden, ook wel de opperhuid genoemd.


Hoe ziet de behandeling voor uw pigmentvlekken er uit?

Voor wij de behandeling daadwerkelijk gaan uitvoeren, hebben wij eerst een intake gesprek met de patiënt. Zo maken wij een behandelplan voor het verwijderen van de pigmentvlekken. Vervolgens bespreken wij welke pigmentbehandeling het meest geschikt is voor u. Dit verschilt natuurlijk per patiënt. Vervolgens wordt de plek goed gekoeld en eventueel verdoofd. De laserpulsen voelen aan als een prikje of een elastiekje dat tegen de huid schiet.


Hoe werkt het verwijderen van pigmentvlekken precies?

Onze Picocare 450 laser werkt met vier verschillende golflengtes, deze bepalen de kleur van het laserlicht en hoe goed dit door de pigmentcellen wordt geabsorbeerd. Hoe meer golflengtes, hoe effectiever de behandeling. De meeste pigmentvlekken bevinden zich in de opperhuid, de bovenste huidlaag. De donkere pigmentcellen absorberen het laserlicht. Er ontstaat een schokgolf aan energie die de pigmentcellen verpulvert. De uiteengevallen minuscule stofachtige deeltjes kunnen eenvoudig door het lichaam worden opgeruimd en afgevoerd. Dit duurt ongeveer 10 weken. Gemiddeld zijn 1 tot 3 behandelingen nodig.


Na de behandeling

Na de behandeling van het verwijderen van de pigmentvlekken met de laser, kan er lichte zwelling en roodheid optreden. Echter, dit verdwijnt na verloop van tijd. Ook kan de pigmentatie in het begin iets donkerder worden, dit verdwijnt na een week. Nadat u de pigmentvlekken met de laser heeft laten behandelen, mag de huid voor een periode van zes weken niet aan de zon worden blootgesteld. Het is dan ook erg belangrijk dat u een goede zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor op de pigmentvlekken smeert.

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam