PICOCARE LASER

GESPREIDE BETALING MOGELIJK VANAF 50,- PER MAAND

 

Bij Artz Medical worden alle laserbehandelingen uitgevoerd met de Picocare laser. Deze is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het behandelen van littekens, pigment- en ouderdomsvlekken, roodheid en algehele gezichtsverjonging. De Picocare is een veilige, effectieve en pijnloze laserbehandeling waardoor u in een relatief korte tijd een optimaal resultaat kunt bereiken


Waarom kiezen voor een behandeling met onze Picolaser?

  • 2 tot 3 keer zo snel als traditionele Q-switched laser apparaten

  • 4 golflengtes waarmee alle kleuren kunnen worden behandeld

  • Ook geschikt voor donkere huidtypes

  • Een van de nieuwste picolasers ter wereld

  • Beste resultaten ooit

  • Krachtig, snel en kostenbesparend

Picocare laser

Picocare laser

 

Hoe werkt de Picocare laser?


Littekens, pigmentatie en algehele huidverbetering

Naast het verwijderen van tatoeages is de Picocare laser ook uitermate geschikt voor het behandelen van diverse huidaandoeningen zoals (acne) littekens, pigmentatie en algehele verbetering van de huid. Door de Picocare laser wordt de aanmaak van nieuw collageen en nieuwe huidcellen gestimuleerd, waardoor littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Wat is er zo goed aan de Picocare 450 laser?
De Picocare 450 laserbehandelingen zijn effectieve methoden die helpen om (acne) littekens, pigment- en ouderdomsvlekken te verwijderen. Verder helpt de Picocare laser ook goed bij het verminderen van grove poriën, algehele huidverbetering/verjonging en natuurlijk niet te vergeten tatoeageverwijdering. De snelheid van de laser bepaalt hoe effectief de laser is, dit komt omdat er bij een snelle laser een kortere periode tussen de laserpulsen zit, wat betekent dat er elke seconde meer laserpulsen worden gegeven.

Met de enorme snelheid en exactheid dringt de Picocare 450 door tot voorbij het huidoppervlak en veroorzaakt micro-explosies, die vervolgens kleine belletjes produceren. Deze bubbels vullen zich aan met collageen tijdens het herstelproces.

Veel patiënten zijn bang voor de bijwerkingen van traditionele laserbehandelingen. Bij de Picocare 450 laser is de hersteltijd veel korter en wordt er een lagere uitvaltijd waargenomen dan bij een Co2 laser.

A21I4405.jpg

 

 

Wat maakt de Picocare laser effectiever dan andere lasers?
In tegenstelling tot traditionele lasers, zoals bijvoorbeeld de Q-switch laser, produceert de Picolaser een lichtpuls in slechts een picoseconde. Dit is vele malen sneller dan de gewoonlijke nanoseconde. Het voordeel hiervan is dat de (inkt)pigmenten in veel kleinere deeltjes worden vernietigd. Het lichaam is dan ook beter in staat om dit af te voeren na iedere behandeling, waardoor er minder behandelingen nodig zijn.

 
Screen Shot 2018-09-13 at 09.51.44.png
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De Picocare laser staat bekend om haar krachtige en effectieve werking. In tegenstelling tot veel traditionele lasers wordt de behandeltijd met de picocare laser gehalveerd. Waar u met een traditionele laser gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig heeft, bent u met de Picocare laser in slechts 4 tot 6 behandelingen klaar. Dit verschilt uiteraard per patiënt en zal tijdens het consult met u worden besproken.


Wat is belangrijk om te doen voor een laserbehandeling?
Het is voor iedere patiënt erg belangrijk om 3 weken voor de behandeling uit de zon te blijven, denk dan ook aan de zonnebank. Verder raden wij de patiënten aan geen spray-tan of zelfbruiner te gebruiken. Gebruik op de dag van de behandeling geen parfum, crème, make-up of deodorant op het te behandelen huidgebied.


Is de behandeling pijnlijk?
Algemeen gezien ervaart men de behandeling als niet pijnlijk. Dit verschilt echter per persoon en indicatie. Voorafgaand aan de behandeling wordt de te behandelen regio goed gekoeld en bij voorkeur eventueel ingesmeerd met een verdovende zalf.


Screen Shot 2018-09-13 at 09.51.50.png

Wat is belangrijk om te doen na een laserbehandeling?
Na een lasersessie moet de huid onthouden worden van blootstelling aan de zon. De huid is het meest gevoelig na een laserbehandeling, daarom is het noodzakelijk om de huid zo veel mogelijk uit de zon te houden en de huid goed in te smeren met beschermingsfactor 50. Dit om enige pigmentatie te voorkomen.

Hoe ziet het herstel voor de Pico 450 eruit?
Het grootste effect van de Picocare 450 laser is een rode huid net na de behandeling, dit kan tot een week aanhouden. De eerste 24 uur is het belangrijk om niks op de huid te smeren. Daarna mag u uw eigen huidverzorging gebruiken met een SPF factor erin.


Onderzoek heeft aangetoond dat de verbetering van de huidconditie voort zal duren tot ongeveer 18 maanden. Dit betekent dat als u er de aankomende weken goed uitziet, dit ook maanden lang goed aanhoudt of zelfs verbetert.

Wanneer verschijnen de resultaten na de laserbehandeling?
Resultaten na laserbehandelingen worden geleidelijk gevormd, eenmaal na de laserbehandeling kan de huid roze blijven terwijl deze geneest. Nadat het genezingsproces is voltooid, zal een onmiddellijk verschil in huidkwaliteit en uiterlijk worden waargenomen. De resultaten van de Picocare 450 laser zullen de komende 6 maanden blijven verbeteren.

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

 

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam