Over Ons

 
 

Artz Medical is gespecialiseerd in Injectables, Diverse beautybehandelingen, Laserontharing, Tattoo Verwijdering, Micro Haar Pigmentatie en Artz Health. Bij onze kliniek in Rotterdam werkt een zeer ervaren team van artsen en specialisten. Iedere behandelaar heeft bij Artz Medical zijn of haar eigen specialisme zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

“De hoogste kwaliteit, voor de beste prijs”

Bij Artz Medical hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wij luisteren goed naar uw wensen en u kunt rekenen op passende zorg van zeer hoge kwaliteit. Onze filosofie is dan ook dat wij u de meest hoogwaardige behandelingen middels de beste apparatuur willen aanbieden tegen een eerlijke prijs. Op die manier willen wij de toegankelijkheid naar onze kliniek zo laagdrempelig mogelijk maken.

Artz Medical staat onder controle van diverse externe partijen op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en de voorzieningen voor medicatie. Wij werken volgens de voorgeschreven wet- en regelgeving. Binnen de kliniek wordt er gewerkt met een kwaliteit- en veiligheidsmanagementsysteem, waardoor de kliniek continue bezig is om te blijven verbeteren. De directie en het ondersteunende personeel zetten zich iedere dag optimaal in voor de kwaliteit en veiligheid binnen de kliniek.

Om alle medewerkers up to date te houden organiseren en bezoeken wij regelmatig trainingen. Het constant blijven verbeteren van onze kwaliteit zien wij als een permanent proces.

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen. U kunt onze locatie eenvoudig bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen de kliniek heerst een veilige en rustige sfeer waardoor u zich meteen op uw gemak zult voelen.

 

Artz Medical Rotterdam

 
A21I4829.jpg

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

 
 
 

Openingstijden

 

Wij zijn bereikbaar van:
Maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur

Bij Artz Medical kan je gratis parkeren

Bij Artz Medical kan je gratis parkeren

 

Gratis advies

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden dit kan per mail, per telefoon, Whatsapp of tijdens een geheel vrijblijvend en gratis advies gesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u ons zeven dagen per week van 08:00 tot 20:00 uur bereiken via 010 - 203 83 43 of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig als mogelijk terug. 

 

Gespreide betaling

 

Om het voor iedereen mogelijk te maken zijn of haar gewenste behandeling uit te laten voeren, bieden wij mogelijkheden voor gespreide betaling aan. U kunt dan maandelijks een vast bedrag aflossen nadat u de behandeling al heeft ondergaan.

 

GESPREIDE BETALING KAN AL VANAF 50,- EURO PER MAAND

Voor de gespreide betaling werken wij samen met de Rotterdamse financieringsmaatschappij, Van Lent & Partners. U doet bij hen de aanvraag voor de gespreide betaling voor de ingreep. U kan hiervoor het beste telefonisch contact met hen opnemen op 010-2888111.