Oplossen Hyaluronzuur


Hoe worden fillers opgelost/verwijderd?

Is het effect van een fillerbehandeling toch iets heftiger dan dat je had verwacht? Of reageert jouw lichaam verkeerd op de filler? Met een filler behandeling heb je altijd de mogelijkheid om de filler op te lossen! Niet alle fillers kunnen opgelost worden, Artz Medical maakt echter alleen gebruik van fillers die oplosbaar zijn.

In een hyaluronzuur zit een chemische stof. Deze stof  zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk wordt afgebroken door het lichaam want hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof, die van nature door ons lichaam wordt afgebroken! Wil je juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaat er een middel dat dit direct doet, hyaluronidase genaamd. Hyaluronidase kan worden geïnjecteerd waardoor de filler wordt opgelost en direct door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is na enkele dagen zichtbaar.

GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam