MICRO HAAR PIGMENTATIE

Artz Medical MHP in Kralingen is een van de weinige gespecialiseerde vestigingen in Nederland waar Micro Haar Pigmentatie (MHP) ofwel Scalp Micro Pigmentation (SMP) wordt uitgevoerd. Het wordt ook wel Micro Scalp Pigmentatie - MSP of Haartattoo genoemd. Het is allemaal hetzelfde.
Artz Medical MHP

Micro Haar Pigmentatie is een pigmentatie techniek waarbij micro stoppeltjes/haarfollikels worden nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijke geschoren look. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Micro haar pigmentatie is ook zeer geschikt voor mannen en vrouwen met dun wordend haar die hun kapsel voller willen laten lijken, voor mensen die lijden aan Alopecia Areata en wanneer extra verdichting is gewenst na een haartransplantatie is dit een ideale oplossing.

Ook littekens (bijvoorbeeld na een FUT of FUE haartransplantatie) kunnen met deze methode voor het oog min of meer onzichtbaar worden gemaakt. Deze toepassing kan ingezet worden bij zowel een FUT litteken als FUE littekens.

MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling met direct resultaat.

De behandeling wordt in 2 tot 5 sessies uitgevoerd en indien nodig een touch up. Na elke sessie zie je de haarlijn veranderen en je look voller worden.  
Artz medical scalp pigmenten

Wij maken alleen gebruik van veilige en organische pigmenten. Scalppigmenten worden niet in de huid afgebroken. Het pigment blijft perfect in de huid aanwezig.  Aangezien het niet diep in de huid wordt aangebracht zal het beetje bij beetje geleidelijk gaan vervagen. In hoeverre het lichtelijk vervaagt is afhankelijk uw huidtype en levensstijl.

Gebruik dus altijd een SPF 50 factor of petje wanneer je in de zon loopt.

Ongeveer na een 1 a 1,5 jaar komt men terug voor een touch up. Deze sessie duurt ongeveer 1 a 2 uur en wordt berekend met een uurtarief.
Micro haar pigmentatie verwijderen (MHP)

Heeft u elders een MHP behandeling ondergaan en is het resultaat niet naar wens, dan kan Artz Medical dit volledig verwijderen met de Picocare 450 laser.

Wilt u erna opnieuw een MHP behandeling bij Artz Medical, dan is 1 a 2 picocare laserbehandeling(en) voldoende om de oude kleur te doen afzwakken.

geel.jpg

KOSTEN MICRO HAAR PIGMENTATIE
BIJ ARTZ MEDICAL MHP

Shaved effect
1 zone:   € 600,-
2 zones:   € 900,-
3 zones:   € 1200,-
4 zones:   € 1600,-
5 zones:   € 2300,-

Thinning air
1 zone:   € 750,-
2 zones:   € 1100,-
3 zones:   € 1400,-
4 zones:   € 1900,-

F.U.T litteken:
incl. 3 sessies € 400

F.U.E litteken:
Zone 4 of 5 incl. 3 sessies € 400
Zone 4 of 5 incl. 3 sessies € 750
Touch up behandeling € 225 per uur

Prijs per zone is inclusief 3 sessies die nodig zijn om het beste resultaat te krijgen met microhaarpigmentatie. Mocht er een 4e sessie nodig zijn (wat niet vaak voorkomt) , dan rekenen wij de prijs van een touch up behandeling.

Gemiddeld komt u met een jaar terug voor een touch up behandeling. Bijwerken duurt gemiddeld 1 a 2 uur. U kunt de intensiteit zelf bepalen. Toekomstige touch up behandelingen kosten slechts 225 euro per uur ongeacht hoeveelheid zones.


Naam *
Naam