Liquid facelift

Stoort u zich aan diverse rimpels, verspreid over het gehele gezicht? Dan kunnen we door middel van een liquid facelift, het gezicht algeheel verstrakken en verjongen creëren. Een facelift zonder operatie, het is zeer goed mogelijk!

Hoe werkt de liquid facelift?

Het effect van natuurlijke huidveroudering en externe factoren worden minder zichtbaar gemaakt door plaatselijk een filler te injecteren. Ook kunnen botuline toxine behandelingen of een skinbooster worden toegevoegd aan de facelift. We verminderen de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes, daarnaast herstellen we het formule verlies in het gezicht. Soms wordt ook de half meegenomen in de behandeling. Zo krijgt u door middel van een relatief simpele ingreep de uitstraling terug, die bij u past. Een liquid facelift heeft vrijwel geen genezingsproces en u kunt direct na de ingreep weer alles uitvoeren.

Hoe lang blijft het resultaat van deze behandeling?

Een liquid facelift geeft twaalf tot achttien maanden resultaat. Gezien we meerdere aparte behandelingen uitvoeren kan het per deel van het gelaat verschillen wanneer er een touch up nodig is.


GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam