ARTZ MEDICAL
INJECTABLES

 
 

WAT ZIJN INJECTABLES?

Wat zijn injectables? De naam zegt het al een beetje. De term ‘injectables’ is een verzamelnaam voor middelen zoals Botox en fillers, die met een naald worden geïnjecteerd. Voor ons is natuurlijke schoonheid zowel uw innerlijke als uiterlijke schoonheid. Je bent immers zo mooi als je je voelt.

Lees meer

WAT ZIJN FILLERS?

Bij Artz Medical werken we uitsluitend met veilige fillers. Een veilige filler bestaat uit hyaluronzuur of calcium-hydroxylapatiet. Hyaluronzuur verbetert de conditie van de huid, vervaagt rimpels, vult lijntjes of wangen op en geven lippen meer volume. Artz Medical Kralingen werkt met de merken Stylage en Restylane.

Lees meer

BOTOX

Tegenwoordig kent iedereen het wel: Botox, met als volledige naam Botuline toxine. Botox wordt gebruikt om rimpels te verminderen die zijn ontstaan door beweging van de spieren. Met gebruik van Botuline toxine zorg je voor verjonging op een mooie en natuurlijke manier waardoor je gezicht heerlijk opfrist.


Lees meer

SKINBOOSTER RESTYLANE

Restylane Skinboosters zorgen voor verbetering als het gaat om huidverjonging en hydratatie. Restylane Skinboosters maken gebruik van de wetenschappelijke bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur wat is gecrosslinked. Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid. Het product Restylane Vital (de skinbooster) zorgt zo voor een verfijnde structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. Ook krijgt u er een mooie gloed voor terug.


Lees meer