Biopeeling

 

Wat is de biopeeling?

2B biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze bio peeling is gericht op het verwijderen van dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B biopeeling het afschilfering proces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de  biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.                                                                           

Effectief bij:

- Acne en onzuiverheden 

- Anti-aging, anti rimpel behandeling 

- Vale, slecht doorbloede (rokers huid)

- Pigmentvlekken

- Grove poriën 

- Fijne lijntjes en rimpels 

- Vette, glimmende huid

Advies: Herhaal de 2B Biopeeling iedere  4 à 6 weken als oppepper. Voor optimaal resultaat kies je voor een peeling in kuurvorm, aangevuld met verzorgingsproducten voor thuis. Deze bestaat uit 3 peelings in 10 dagen of 4 peelings in 1 maand. Na de kuur adviseren wij je om de peeling eens per kwartaal te herhalen om zo het resultaat te behouden.. Wij adviseren u eens per kwartaal de peeling te herhalen om zo het resultaat de behouden. 

 

Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

 

Advies formulier

 
Naam *
Naam