Ontharing

Diode laser voor snelle en effectieve ontharing 

Nooit meer scheren, waxen of epileren? Met onze effectieve Diode laser bent u binnen de kortste keren voorgoed af van uw (overmatige) haargroei! Onze geavanceerde laser en gecertificeerde huidspecialisten zorgen ervoor dat u op een veilige en effectieve manier behandeld kunt worden.


De behandeling

Onze Diode ontharingslaser is een sterke, snelle laser en geeft zeer goede resultaten. De laser kan namelijk in slechts 6 tot 8 behandelingen het gewenste resultaat bereiken. De laser is geschikt voor alle huidtypen en alle soorten haar. Met de Diode laser kunnen wij dan ook zeer doeltreffend alle soorten haren verwijderen.

Onze Diode laser staat bekend om de effectieve behandeling; in maar 6 tot 8 behandelingen kan worden afgerekend met ongewenste haargroei.

Onze Diode laser staat bekend om de effectieve behandeling; in maar 6 tot 8 behandelingen kan worden afgerekend met ongewenste haargroei.


Voor de behandeling dient u zich te scheren. Eenmaal in de behandelstoel bepaalt onze huidspecialiste door middel van het maken van vakjes, welke gebieden er behandeld zullen worden. De Diode laser heeft een eigen koelingssysteem, waardoor eventuele pijn of gevoeligheid wordt geminimaliseerd. De te behandelen huid kan zo snel gelaserd worden waarbij de laser eiwitten in de haarzakjes vernietigd. Op deze manier sterven de haarzakjes af en kan er na een aantal behandelingen geen haargroei meer plaatsvinden. Na de behandeling raden wij aan om de zon te vermijden en bij eventuele blootstelling u te beschermen middels een hoge SPF. 


Het resultaat van ontharing met laser

Onze Diode laser staat bekend om de effectieve behandeling; in maar 6 tot 8 behandelingen kan worden afgerekend met ongewenste haargroei. Uiteraard verschilt het aantal behandelingen per persoon, dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren zoals de haarstructuur en kleur, uw huidtype, de diepte van het haarzakje en uw leeftijd.


GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam