De dermica Goldpen

Derma Gold Pen behandeling

Derma Gold Pen behandeling

Bij Artz medical werken wij met de dermica Goldpen. Dit is een geavanceerde micro needling techniek waarbij er 11 micronaaldjes in de bovenste huidlaag (epidermis) worden aangebracht. De prikkeling die hierdoor ontstaat in het bindweefsel zorgt ervoor dat er groeifactoren vrij komen. Dit resulteert in aanmaak van collageen en elastine. De diepte van de naaldjes kan worden aangepast, dit maakt het gemakkelijk om kleine en moeilijk bereikbare gebieden ook te kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan de huid rondom de neus.


Welke behandelingen zijn er mogelijk met de Goldpen?

De Goldpen kan bij verschillende huidproblemen worden toegepast. Wanneer je veel last ondervindt aan grove poriën in het gezicht, fijne lijntjes of bijvoorbeeld littekens door acne, brandwonden of zonbeschadiging is de Goldpen een hele goede methode om de huid te verbeteren. Ook kan de goldpen worden gebruikt tegen cellulitis en striae.


Wat kan je verwachten van een behandeling met de Derma Goldpen?

Na een behandeling met de goldpen zal de huid strakker en egaler aanvoelen. De goldpen stimuleert huidverbetering, versteviging en verdikking van de epidermis, hierdoor zal de huid weer gaan stralen. Rimpels zullen zichtbaar verminderen en grove poriën zullen weer kleiner worden. Bij het behandelen van littekens wordt het littekenweefsel afgebroken en ontstaat er een genezingsproces. Hierdoor worden littekens minder zichtbaar, zal het littekenweefsel zachter aanvoelen en er gladder en egaler uit zien. De goldpen stimuleert de doorbloeding en zorgt voor aanmaak van collageen en elastine.


Wat zijn de voordelen van de Goldpen ten opzichte van voorgaande micro needling methoden?

De hersteltijd tussen de behandelingen is een stuk korter, en geeft minder roodheid. Doordat de diepte van de naaldjes in te stellen is naar wens, is het gemakkelijk om nauwkeuriger te werken. Ook is het handig om oppervlakkig te behandelen bij pigmentatie, rimpels en littekens.


Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

We adviseren bij het starten van de behandelingen met de Goldpen om deze te blijven herhalen. Naar mate de behandelingen vorderen wordt het resultaat geleidelijk zichtbaar, het proces werkt daarna nog maanden tot jaren door. Afhankelijk van de toepassing en de leeftijd wordt er gekeken hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn. Gemiddeld kom je uit op 4 tot 6 behandelingen met een tussenliggende periode van 6 tot 8 weken.


Gratis advies

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

Gespreide betaling mogelijk vanaf 50,- per maand

 

Advies formulier

Naam *
Naam