Het magische effect van fillers.

artz-medical-magische-effect-fillers.jpeg

Het magische effect van fillers

De verschillende behandelmogelijkheden.

Ben je al een langere tijd onzeker over je wallen, neus of rimpels rond je mond? Maar durf je geen grote stappen te ondernemen omdat je bang bent dat het resultaat onnatuurlijk zal zijn? Dan is een behandeling met fillers zeker geschikt voor jou. Met een filler behandeling kunnen er kleine, natuurlijke aanpassingen worden aangebracht. Lees meer over wat een filler precies doet en de behandelmogelijkheden.

Wat is een filler?

De meeste fillers bestaan uit hyaluronzuur, hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en het bindweefsel. Een filler bevat meestal een toevoeging die ervoor zorgt dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden. Dit zorgt ervoor dat de filler niet direct na het inbrengen door het lichaam wordt afgebroken. Een filler wordt gebruikt voor het opvullen van bepaalde gebieden in het gezicht of het lichaam.


Behandelingen en effecten van fillers.

Er zijn ontzettend veel verschillende behandelmogelijkheden met fillers. Bij Artz Medical voeren wij 9 verschillende behandelingen uit. Ook biedt Artz Medical de mogelijkheid om een filler op te lossen als het resultaat niet blijkt te zijn zoals gewenst. Echter, zijn niet alle fillers op te lossen. Bij Artz Medical behandelen we alleen met het type filler die wél oplosbaar is.

Lipvergroting.

Bij het vergroten van de lippen wordt er, door middel van kleine prikjes, hyaluronzuur geïnjecteerd. Wij vinden het belangrijk de behandeling op te bouwen, zo kan het mooiste resultaat worden behaald. Vaak zien we dat de contour van de mond wat vervaagd door veroudering. Ook lippen die van nature wat smaller zijn, zijn makkelijk te behandelen.

Uiteraard bespreken wij voorafgaand aan de behandeling wat uw wensen zijn. De behandeling blijft zes tot negen maanden zichtbaar, dit kan per persoon verschillen.

“Ik ben zeer tevreden met het natuurlijke resultaat,  het is precies hoe ik het in gedachte had!” - Sabrine (24)

“Ik ben zeer tevreden met het natuurlijke resultaat,
het is precies hoe ik het in gedachte had!” - Sabrine (24)


Rokerslijntjes.

Veel mensen hebben er last van, storende lijntjes boven de lip. We noemen ze rokerslijntjes, maar komen ook voor bij niet-rokers. Bij veroudering en volumeverlies zijn deze lijntjes soms niet te voorkomen. De behandeling van rokerslijntjes neemt maximaal een half uur in beslag. Met een hele dunne naald wordt de voorzichtig onder de huid geïnjecteerd.  De behandeling is vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de geïnjecteerde plek wat gevoelig en opgezwollen zijn, daarom adviseren wij de behandelde plek goed te koelen. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Het effect van de behandeling blijft 6 tot 12 maanden.

“Er is veel gebeurd in een korte tijd, dat zie je snel terug in je gezicht. Ik stoorde me al langere tijd aan de lijntjes rond mijn mond. Ik ben erg blij met het resultaat” - Natasja (44)

“Er is veel gebeurd in een korte tijd, dat zie je snel terug in je gezicht. Ik stoorde me al langere tijd aan de lijntjes rond mijn mond. Ik ben erg blij met het resultaat” - Natasja (44)

Traangootbehandeling.

De traangoot loopt vanaf de bovenkant van uw neus richting de ogen. Naar mate je ouder wordt verliest de huid volume, en wordt dit meer zichtbaar. De huid kan dunner worden en onderliggende bloedvaten worden meer zichtbaar, hierdoor kan de huid een grauwe/blauwe kleur krijgen. Dit zorgt vaak voor een vermoeide uitstraling, en dat wil natuurlijk niemand. Met een filler behandeling wordt er weer volume gecreëerd, hierdoor verminderen schaduwen, donkere kringen en verkleuring. U gaat de deur uit met een heerlijke, frisse uitstraling. Het resultaat blijft ongeveer zes tot negen maanden zichtbaar.

“Artz medical heeft mij geholpen weer te stralen. De behandeling, de werkwijze en communicatie zijn daar super.” - Romy (26)

“Artz medical heeft mij geholpen weer te stralen. De behandeling, de werkwijze en communicatie zijn daar super.” - Romy (26)

Jukbeenderen.

Naar mate we ouder worden produceert onze huid van nature minder hyaluronzuur. Dit beïnvloedt de soepelheid van de huid, waardoor de huid in het gezicht wat kan verslappen. Dit is dan terug te zien bij de jukbeenderen. Voordat de behandeling start, wordt er een verdovende crème aangebracht en zal de arts punten op het gezicht af tekenen waar de filler zal worden geïnjecteerd. Nadat de filler is ingebracht wordt de huid gemasseerd zodat de filler goed wordt verdeeld.

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar, het duurt ongeveer twee weken tot het resultaat optimaal is. De jukbeenderen zullen steviger en voller ogen en de gezichtscontouren zien er scherper uit waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer een jaar zichtbaar, de filler waarmee Artz Medical werkt bestaat uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt door het lichaam zelf afgebroken, hierdoor kan de duur van het effect per persoon verschillen.


Kinvergroting.

Bij het vergroten van de kin, zorgen wij door middel van hyaluronzuur fillers dat de kin meer wordt geaccentueerd. De vorm van de kin is ontzettend bepalend voor je uitstraling. De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes waarbij de filler diep in de huid wordt geïnjecteerd, waardoor een natuurlijk resultaat kan worden bereikt.  Het effect van de behandeling blijft ongeveer twaalf maanden zichtbaar.

Kaaklijnverstrakking.

Net als bij de kinvergroting, is een kaakvergroting ook een veel uitgevoerde behandeling. Een mooie en strakke kaak is zeer eenvoudig te creëren door middel van fillers. Bij deze behandeling worden er drie prikjes geïnjecteerd in je kaaklijn, waarna de huid goed wordt gemasseerd. Het resultaat van de kaakvergroting blijft ongeveer twaalf maanden zichtbaar.

“Door de kaaklijnverstrakking oogt mijn gezicht frisser en jonger. Ik vind het resultaat heel mooi geworden. “

“Door de kaaklijnverstrakking oogt mijn gezicht frisser en jonger. Ik vind het resultaat heel mooi geworden. “


Neusfillers.

De vorm van je neus aanpassen door middel van fillers, wordt ook wel een “liquid nosejob” genoemd. Een goed alternatief voor een operatie. Wanneer je voor deze behandeling kiest wordt er samen met de arts gekeken naar de mogelijkheden en de wensen van de patiënt. De neus kan na behandeling wat gezwollen en blauw zijn, daarom adviseren wij om de neus goed te koelen. Het effect van de behandeling blijft ongeveer twaalf maanden.

“Het effect van de neusfiller is echt boven al mijn verwachtingen! nooit had ik gedacht dat ik zonder operatie zo’n mooi resultaat kon behalen. “  - Celine (22)

Liquid facelift.

Door middel van een liquid facelift worden rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd. Ook wordt het volume verlies in het gezicht hersteld. Hierdoor krijgt u direct een verfrissende en jongere uitstraling, zonder een operatie te ondergaan. De liquid facelift kan ook worden uitgevoerd in combinatie met een botuline toxine behandeling of een skinbooster. Het resultaat van een liquid facelift lijft twaalf tot achttien maanden zichtbaar.

Neus-lippenplooi.

De neus-lippenplooi loopt van je neusvleugels tot je mondhoek, bij sommige mensen zijn deze meer zichtbaar dan bij anderen. De lijntjes kunnen, naar mate je ouder wordt, ook steeds zichtbaarder worden. Door deze lijntjes kun je vaak een droevige uitstraling hebben.