WAT IS ARTZ HEALTH?

 

Natuurlijk wilt u er goed uitzien, maar fit zijn is minstens zo belangrijk. Voelt u zich al tijden niet optimaal en wilt u daar graag iets aan doen? Met Artz Health werkt u samen met een ervaren arts aan het verbeteren van uw fitheid en gezondheid. Bij Artz Medical hebben we een unieke visie op de manier waarop het beste uit uw gezondheid gehaald kan worden. Klachten als acne, vermoeidheid, darmklachten, gewichtstoename en -afname worden vastgesteld en aangepakt middels ons Artz Health behandelplan.

De basis van Artz Health is het in kaart brengen van tekorten, hormonale disbalans en voedselintolerantie. Dankzij de wetenschap weten we dat veel gehoorde klachten zoals acne, vermoeidheid, darmklachten, gewichtstoename en -afname hierdoor veroorzaakt worden. Meer dan ooit zijn we dagelijks bezig met gezond leven en bewust genieten van het leven. Desondanks lukt het niet iedereen om zelf het onderste uit de kan te halen. Het kan ontzettend frustrerend zijn om op uw dieet te letten, veel te sporten en nog steeds niet fit te zijn. Met Artz Health worden uw klachten vastgesteld en aangepakt. Uw verhaal wordt serieus genomen en samen met u gaan we op zoek naar een oplossing.

De behandeling

Wanneer u kiest voor een Artz Health behandeling worden uw algemene gezondheid, voedselintolerantie en vitamine levens uitgebreid onderzocht. Door middel van een bloedonderzoek wordt in kaart gebracht welke tekorten u heeft. Ook wordt u uitvoerig getest op de waarden van vitamines en mineralen in uw lichaam. Daarnaast wordt uw hormonale balans in kaart gebracht en testen we uitgebreid op de functie van uw organen. Dit wordt gedaan door het team van Artz Health, wat bestaat uit big-geregistreerde artsen, een samenwerkend laboratorium, diverse personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen die samen met u een intensief behandeltraject zullen afleggen.


A21I4892.png

“Door middel van een uitgebreid bloedonderzoek zal er duidelijk worden welke tekorten er zijn. Je wordt uitvoerig getest op de waarden van vitamines en mineralen in je lichaam”

 

Gratis advies

 

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

 

ADVIES OF MEER INFO?
NEEM VRijblijvend CONTACt OP.

 
Naam *
Naam