ALGEHELE HUIDVERJONGING

Natuurlijk kunt u dagelijks in de weer gaan met make up en verzorgende crèmes, maar liever wilt u een stralende, frisse en gladde huid zonder hier iets overheen te smeren. Laat uw huid er gezonder, strakker en egaler uitzien met onze behandelingen voor huidverjonging en verbetering. Niet alleen rimpels en fijne lijntjes worden gereduceerd, maar ook de andere kenmerken van veroudering zoals roodheid, pigment, grove poriën en een vale tint.


Een laserbehandeling stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist. De laser vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid en stimuleert de aanmaak van collageen. Het collageen zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid. Naarmate u ouder wordt verslapt het collageen, ook roken, slechte voeding, vermoeidheid, stress en blootstelling aan de zon verslechteren de huidconditie.


Welke huidreactie kan ik verwachten?

De huidreactie verschilt per patiënt van roodheid, tot korstjes en zwelling. Houd u hier dan ook rekening mee na de behandeling. De eerste 24 uur adviseren wij u niks op de huid aan te brengen, zodat de huid goed kan herstellen. Verder is het erg belangrijk om de huid goed in te smeren met een sunblock.


Welk resultaat kan ik verwachten?

Zoals eerder al beschreven, wordt de huid verstevigt, elastischer en fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd. Een stralendere, frissere, fijnere huidstructuur en een gezonde huid het effect dat de meeste patiënten ervaren na een laserbehandeling met de Picocare.

 

GESPREIDE BETALING MOGELIJK VANAF 50,- PER MAAND

GRATIS ADVIES

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

ADVIES OF MEER INFORMATIE?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Naam *
Naam